SuusGro
Select juli 2022Select juli 2022

Over mij

Mamablogger Suzanne (34)


Mijn naam is Suzanne en ik ben 34 jaar. Met mijn gezin woon ik in Vleuten - Utrecht. 
In 2007 leerde ik Jos kennen en op 10 juni 2017 ben ik op de dag dat wij 10 jaar samen waren met hem getrouwd. Ik dacht echt dat hij de grootste liefde van mijn leven was tot dat ik op 08-08-2018 onze zoon Frank ontmoette. Jos heeft zijn plek moeten afstaan! op 20-12-2021 werd onze 2e zoon Mick geboren. Ik durfde niet te geloven dat ik van 2 zoons zoveel kan houden.

Alle 4 delen wij ook de liefde voor onze hond Nina. Nina woont sinds 2013 bij ons en is een getraumatiseerde hond uit Roemenië, zij vindt het leven niet altijd even makkelijk maar wij hebben haar in ons hart gesloten en ik kan 'lezen en schrijven' met haar. Ze houdt niet van vreemde mensen en geloof me, ze vindt mensen al snel vreemd hoor.

Ik hou van schrijven en ik neem jullie graag mee in mijn persoonlijke verhalen. Sommige verhalen zou je misschien als heftig kunnen ervaren, ik neem je namelijk ook mee in mijn hoofd en zoals jij en ik weten, denken we vaak hele andere dingen dan dat we zullen zeggen. Ben je al benieuwd?

 

Oude Ambachten & Speelgoedmuseum

Ben jij ooit in het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum geweest? Toen ik nog veel jonger was, ben ik er samen met mijn zusjes en ouders eens geweest. Een hele lange tijd geleden! Vandaag neem ik jullie mee naar het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum. Wij waren hier op uitnodiging en we hebben zo ontzettend genoten. Er was zelfs een expositie van Sesamstraat! Jeugdsentiment!

Lees meer »

Fietsen met de La Dolce Vita familiefiets

Wij mogen de La Dolce Vita familiefiets testen van BSP fietsen, ook wel bekend als mamafiets of moederfiets. Hier lees je mijn review terwijl ik je meeneem tijdens onze leuke middag weg met het gezin. Ik ben natuurlijk nog maar net begonnen als mamablogger, dus stiekem ben ik extra trots dat wij de kans krijgen om deze fiets te testen en dat wij hierover mogen schrijven.

Lees meer »

Je kan ons volgen op instagram.
Ook ben ik influencer en mamablogger bij Mamaplaats. Volg je mij?

Ook geïnteresseerd is affiliate marketing via Daisycon? Klik hier.

Aanbiedingen bij EuroClix
Select juli 2022Select juli 2022